MR. INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1411 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. India. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 21:00 Always good!
26 nov 2022 om 17:06 The best from Amsterdam. Return of Chicken madras after 3 months. Will order again !!
26 nov 2022 om 12:06 Erg lekker, top kwaliteit.
25 nov 2022 om 20:03 Heerlijk zoals altijd! Heel erg bedankt weer :-)
25 nov 2022 om 17:04 Very tasty food. Authentic Indian taste. Right amount of spices. Will order again !!!!
22 nov 2022 om 19:31 chicken is not fresh and not properly cooked. Delivery took nearly 2 hrs.
21 nov 2022 om 22:36 Eten ok, niet opvallend. Weinig zout dat vonden we positief. Ik werd na een uur wachten gebeld of ik het niet zelf kon ophalen... tja daar werd ik echt niet blij van en kon mijn klacht niet kwijt aan een slecht Nederlands/Engels spekende kok.
19 nov 2022 om 10:40 Mr India is al jaren een van de beste restaurants om te bestellen. Altijd verrukkelijk eten en ruime goed verzorgde porties. 5 sterren waardig!!
18 nov 2022 om 9:17 Super tasty as always!
10 nov 2022 om 18:47 Heel veel soorten Vindaloo besteld door Amsterdam heen en deze is gewoon de beste die ik kan vinden. Je krijgt veel, de kwaliteit is goed en het is lekker pittig. De moeite meer dan waard...
6 nov 2022 om 7:16 Anderhalf uur wachten is echt te veel. Eten was lauw. Ben behoorlijk teleurgesteld.
5 nov 2022 om 14:38 Authentic and best Indian food in Amsterdam. Portions are also very good.