MR. INDIA

MR. INDIA Waar de smaak begint....

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. India. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 9:45 Heerlijke butter chicken. Die bestel ik alleen bij Mr. Inda!
2 jul 2022 om 22:30 Very tasty Indian food.
2 jul 2022 om 21:34 The best butter chicken! Great service
2 jul 2022 om 18:44 Food was well packaged fresh and hot, gave a 4 (4.5) cuz I found the butter chicken a tad on the sweet side
2 jul 2022 om 14:06 Excellent authentic Indian food. Butter chicken and Tandoori chicken tikka were delicious! Very friendly staff!!!
1 jul 2022 om 20:35 Amazing food
30 jun 2022 om 21:34 +140 min for delivery Poor food quality Will not order again
26 jun 2022 om 19:45 Nice spicy food, friendly people
24 jun 2022 om 23:52 Ik heb veel verschillende Indias bezorg restaurants geprobeerd, maar ik blijf terug komen bij Mr.Inda. Altijd heerlijk eten. Ik raad het echt iedereen aan. Ik had top butter chicken. Super goeie garnalen! Naan is altijd goed! En de samosas waren yum
24 jun 2022 om 16:31 Amazing menu and good service
21 jun 2022 om 0:56 Heeeeeerlijk eten, echt goed! Menu voor 2 pers (Khans choice oid) was meer dan genoeg voor twee hongerige gasten. Ondanks dat we echt ons best hebben gedaan nog wat over. Was snel bezorgd. Toptent! Dank
19 jun 2022 om 21:29 Delicious!!